Mevsimler Geçerken---->Mevsimler geçerken temmuz gelir giderken,çok istediğim yanımda sen yoktun.Yıllar binler olmuş,adaletin kaybolmuş,o yeşil gözlerinde ben yoktum...
Artık---->Dönsede dünya artık çevremde durmuyorum o süslü bedende yine o şişe yine elimde tü...
Bana Kelime Yapma----->Aynı şeyler bir daha olmaz gülüm olmaz,Boş bikaç kelimeyle şu koca gön...
Ben Seni Sevemedim---->Ben seni sevemedim,sen beni sevemdin yar denedik olmadı yar seninle ol..
Bilmem---->Gözlerin bakmıyor çok uzaklaştın neden bilmem,eğer bir gün ayrılırsan sana günahımı....
Mor Yazma---->Kaldım şehirlerde sen bana kızma hem haber edemezsem moralini bozma.....
Senin---->Yoksa senin gözlerinmi aldı durmadan yakıp giden yılları yüzümden.....
Senin Gibi Olsun(Rakı)---->Of of usandım yardan,of of çıksan hayatımdan,of of usandım rakıdan...
Ver O Güzel Gözlerinden Birini---->Ver o güzel gözlerinden birini takayım gönlüme bak o zaman....
Yanıma Yataydı--->Gözyaşlarım içime içime akardı o buna aldırmadan keyfine bakardı istediğim yalnız bir yanıma yataydı,HHiçbişey yapmasada elimi tutaydı.....