SAKARYASPOR YENİDEN A.Ş
Yeni yönetim sadece görevi devir teslim almayacak Anonim Şirketi de bugün devir alacak. Sakaryaspor, Sakaryaspor Kulübü Derneği ve Sakaryaspor Sportif A.Ş. olarak iki bölümden oluşuyor. Sakaryaspor Sportif A.Ş.'nin genel kurulu bugün yapılacak. Çiçeği burnunda Başkan İsmail Gürses ve ekibi öyle bir zamanda görevi devir aldılar ki her şey bu güne rastladı. Anonim Şirketi de devir alacak olan yeni yönetim mazbatalarını da bugün alması bekleniliyor. Öte yandan görev bayrağı da devir almasının yanı sıra Sakaryaspor Kuruluş Yıl Dönümü de bugün kutlanacak.
İTİRAZLAR YAŞANDI
Denetim kurulunun yeniden seçilememesi gerektiğini savunan isimlerde hareketli dakikalar yaşanmasına ve tartışmalara neden oldu. Öte yandan dernek üyeliği bulunmayan isimlerin sunulan listede, yönetimde olması, tek liste halinde sunulan listenin kurallara uymayışına kadar bir çok sorunlarla baş başa kalındı. Uzayan kongre, sinirleri de gererken, mevcut yönetim ve divan kurulu imdata yetişti, aksaklıklar sıkıntılar çözüldü ve seçim gerçekleşebildi.
DİVAN TERLEDİ