barış bozulursa?
şimdi tribündeki genç çocukları tanıyorum.bizim gibi kavga ederlserse hepsine yazık olur.bizim o zaman öyle yapmamız gerekiyordu.ortada bir tribün mücadelesi vardı.dediğim gibi şimdi herkesin koltuk sayısı belli, maça girdiği saat belli.bundan sonra kavga eden kendi reklamı için kavga eder.tribün mücadelesi olmaz bu.
-geçen yıl haldun alagaş'ta barışa rağmen yaşananlardan biraz bahsetsene.
açıkçası bizim tribün suçlu orda.fenerbahce - beşiktaş basket maçı vardı.biz buradan 6 otobüs gittik.basketbol maçı için büyük sayı.bizi sefalar karşıladı.fenerliler kendi adamlarını çektileri kolaylık sağladılar, biz önce içeri girdik.bizim tribün fenere küfretmeye başladı, susturduk.onlarda bizim optik için kötü tezahüratta bulundu, tatsızlık oldu birsürü.bizim içimizde fenerbahçe düşmanlığı kronik olmuş adamlar var.ha bende düşmanım tabii de, biz ön plandayız, sorumluluklarımız var.ama ne olursa olsun orada hata yüzde yüz bizdeydi.
-sizin için basında birsürü şey yazıldı, söylendi.bunlara ne diyorsunuz?
artık çok birşey demiyorum.ercan taner'in bir televizyon programına çıktım, can ataklı ve bir de profesör konuktu.profesör bilinen lafları tekrarlamaya başladı, sosyokültürel zayıflık falan diye anlatıyor.kardeşim benim yanımda bir hastanenin başhekim yardımcısıda benimle birlikte küfrediyor.ben ne yapıyorsam onu yapıyor.ne sosyokültürel zayıflığı? birgünde hıncal uluç yazmıştı.diyor ki, işte tribünlerde kendini tatmin etmeye çalışan bir takım adamlar var.bende ona bir yazı yazdım.dedimki, mesela senin bir sevgilin var ve erzurum'da oturuyor.ve senin uçak fobin var.otobüsle veya arabayla gitmen gerekecek yani.gitsen gitsen yılda beş kere gidersin, on kere gidersin.e ben sevgilim için ayda iki kere gidip geliyorum.ayda iki deplasmanım var.e her seferinde sevgilim beni öpüp koklamıyorda.bazen babasından dayak yiyorum, bazen komşulardan küfür işitiyorum, bazen arabamızın laztiği patlıyor.sen bunu yapabilir misin hıncal bey? bu kadar zorluğu çekebilir misin bakalım? ama bizi tanımadan konuştukları sürece olaca bu.yapacak birşey yok